Ο ΣΥΡΙΖΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ



Μετά την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στο Νάτο και στον Νάσου, στο πλαίσιο του διεθνιστικού οράματος για μια Ελλάδα δίχως σύνορα, ο γκαου-λάιτερ Αλέxis αναλαμβάνει δράσις απο κοινού με τον σιορ Νιόνιο τον μουσάτο τον ζακυνθινό για την ανόρθωσις της εθνικής οικονομίας και την ανάσταση του γένους.

Αφού μπήκε, λοιπόν, το νερό στ' αυλάκι και η Ελλάς μετατρέπεται σε πεδίο βολής φτηνό όπου ασκούνται, βρίζοντας, ξένοι φαντάροι, η εθνική κυβέρνησις αποδύεται, ελεύθερη από τα βαρίδια του παρελθόντος, στο ηράκλειο έργο για την εκρίζωση του λαθρεμπορίου και της διαφθοράς, δίχως να αμελεί το πρώτιστο μέλημά της. Τον απλό άνθρωπο και τον ώριμο δημοκρατικό λαό που τη στηρίζει.

Γράφει, μεΤΑΞΙ άλλων, ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΪ́ΝΔΡΟΣ:

"Η φράση "ποδόσφαιρο ώρα μηδέν" είναι κλισέ. Αφήστε που έχει χρησιμοποιηθεί ξανά, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που το ελληνικό ποδόσφαιρο φτάνει σε αυτό το σημείο. Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα.

Αρχικά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και δη... από ψηλά. Το δεδομένο είναι ότι ο Σταύρος Κοντονής απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός είναι από τις λίγες φορές που εμπιστεύεται με... κλειστά τα μάτια κάποιον από το υπουργικό συμβούλιο γι' αυτό και όσες φορές είχαμε την απόφαση αναστολής ή ματαίωσης διοργανώσεων, αυτή πάρθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και με τον πρωθυπουργό να στηρίζει τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Το ίδιο έγινε πέρυσι το ίδιο έγινε και πριν από λίγα 24ωρα όταν ο κ. Κοντονής αποφάσισε να ματαιώσει το Κύπελλο Ελλάδας. Ας σταθούμε σε αυτό και στο τι ακριβώς θα γίνει από εδώ και πέρα, αφού η ΕΠΟ δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

Και με το πρωτάθλημα τι γίνεται;

Επόμενη στάση... πρωτάθλημα. Το Κύπελλο ματαιώθηκε, το πρωτάθλημα όμως συνεχίζεται με τον αστερίσκο του μεγάλου ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο Φάληρο μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Η αλήθεια είναι πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα και ψάχνει την αφορμή για να δώσει τέλος και στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε αν αυτό θα είναι οριστικό, όπως στην περίπτωση του Κυπέλλου ή προσωρινό, όπως έγινε πέρυσι, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας βλέπει πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και είναι ένα βήμα μακριά από τα δραστικά μέτρα.

Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ο διάλογος με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Νίκο Καρούλια, σε τυχαία συνάντηση που είχαν πρόσφατα στο Ζάππειο. Οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις τελευταίες εξελίξεις, με τον Καρούλια να δίνει... ψήφο εμπιστοσύνης στην απόφαση της Πολιτείας να ματαιώσει το Κύπελλο και να παροτρύνει τον πρωθυπουργό να πράξει το ίδιο και με το πρωτάθλημα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος με τα γεγονότα και παρά το γεγονός πως απέφυγε να πει κάτι επ' αυτού, οι κινήσεις του σώματός του έδειχναν πως δεν θα φοβηθεί να πάρει δραστικά μέτρα και στη Super League.

Από τον περασμένο Οκτώβριο γράφαμε ότι υπάρχει ενδεχόμενο το Υφυπουργείο να φέρει για ψήφιση ένα νέο μίνι νομοσχέδιο, σαν και αυτό που έφερε στην πρώτη θητεία της Κυβέρνησης Τσίπρα το οποίο θα ρυθμίζει απολύτως συγκεκριμένα θέματα. Σε περίπτωση που προτιμηθεί αυτή η λύση, τότε ένα θέματα που θα θιγούν θα είναι αυτό του τρόπου εκλογής των ηγεσιών των ομοσπονδιών. Οπως έχουμε γράψει και άλλες φορές, το σύστημα με το οποίο θα διενεργούνται πλέον οι εκλογές θα είναι η απλή αναλογική.

Εξάλλου, σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Σταύρος Κοντονής είχε τονίσει πως "με ενδιαφέρει η ΕΠΟ να είναι πραγματικά Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που θα φροντίζει για το καλό του ποδοσφαίρου, θα ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα συγκροτεί τα όργανά της με όργανα αξιοπιστίας και ισονομίας. Αυτό ενδιαφέρει την Πολιτεία", ενώ σε μία αποστροφή του σχετικά με το νέο Νόμο, είχε υπογραμμίσει πως: "θα αλλάξουν πάρα πολλά με το νέο Νόμο. Έχουμε πει και στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης ότι πρέπει να μπει μια τάξη στα θέματα των ομοσπονδιών. Πρέπει να επέλθει εκδημοκρατισμός, πρέπει να έχουμε ένα σύστημα απλής αναλογικής το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα για αντιπροσωπευτικότητα πολύ πιο καθαρή και πολύ πιο γνήσια στα όργανα διοίκησης των ομοσπονδιών. Συγκροτούμε ένα διαφορετικό τρόπο διοίκησης και οργάνωσης και του ερασιτεχνικού και του επαγγελματικού αθλητισμού και θα υπάρχουν και θητείες".

Και τώρα θα σας αποκαλύψω ποιός είναι ο πραγματικός στόχος των παραπάνω ενεργειών των γκαου-λάιτερς που διαχειρίζονται την Ε.Π.Ε. Hellas. 

Bάζοντας λουκέτο στο ποδόσφαιρο θα στρέψουν το λαό από τα αντιπαραγωγικά οπαδικά στην πρωτογενή παραγωγή για την οποία έχουν χυθεί τρισεκατομμύρια τόνοι μελάνης. Απομακρύνοντας το λαό από τις θύρες 13, 21, 4 και 7 και οδηγώντας τον στα χωράφια και στα βοσκοτόπια μπαίνει σε εφαρμογή το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Πρώτου Αριστερού Ράιχ για τη μετάλλαξη του Έλληνα από οπαδικό τζιτζίκι σε εργατικό μυρμήγκι. 

Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ, αγροτοτινέιτζερς, ΣΤΑ ΚΟΛΧΟΖ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για αγρότες photos Αποτέλεσμα εικόνας για αγρότες photos

Πού αποσκοπεί το χιλιετές σχέδιο της κυβέρνησις αριστεροψεκασμένων -με Μπεζεντέλ:

ΑΛΦΑ) NA ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΕΛΠΙΔΩΝ -για το πρωτάθλημα. 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αγρότες photos

 

ΒΗΤΑ) ΝΑ ΓΙΟΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΜΙΟ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙ -μακρυά από τα διπλά ημίχρονα, άσους τελικά

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αγρότες photos

 

ΓΑΜΑ) ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για αγρότες photos

 

ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙ

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αγρότες photos

 

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Η ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αγρότες photos

Και τους είχαμε παρεξηγήσει...

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Προλετάριοι των χωρών, καταργηθείτε.

Εικόνα REDNYC

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΟΝΤΟΥ ΝΟΥ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΡΑΖΕΙ....

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ - ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤHΣ ΕΠΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΓΚΙΡΙΤΖΙΚΗΣ. ΟΠΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ Τ-Ω-Ρ-Α Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ. Η ΒΑΖΕΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ (ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ) ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ). ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΛΑ. ΠΡΩΤΟΝ, ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ - ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, Κ-Α-Μ-Ι-Α ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. Κ-Α-Μ-Ι-Α. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΜΙΑ "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ" ΕΠΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ΟΥΕΦΑ / ΦΙΦΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ. Κ-Α-Μ-Ι-Α. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ. ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ / ΚΟΝΤΟ ΝΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ.

SIT BACK AND ENJOY THE SHOW. IT'S GOING TO BE FUN.