Ο προφήτης Ιατήρας για τον αυριανό αγώνα...



Στα όρη και στ΄άγρια βουνά... Σπάνια καταφεύγω στις προφητείες του. Όχι ότι δεν τον εμπιστεύομαι. Το αντίθετο θα΄λεγα. Αλλά νααα...για να μην τον ενοχλώ περισσότερο. Σήμερα όμως δεν κρατήθηκα και λίγο πριν ξημερώσει, κατάκοπος απ΄την ολονύκτια ανάβασή μου σε κακοτράχαλα ανάγλυφα, έφτασα τελικά ασθμαίνοντας μπροστά του και τον αντίκρυσα. Στο θρόνο του. Με κοίταξε με βλέμμα λοξό, σαν να με περίμενε... Άγιος άνθρωπος, βλέπεις. Και κλείνοντας μου το μάτι μαζί μ΄ένα μικρό, ερωτηματικό, τίναγμα του κεφαλιού του, με ρώτησε πραεία τη φωνή...

-"Τίιιι θες Απόστολε;".  Τα φώτα σου, μεγάλε Ιατήρα, του απάντησα. Γι΄αύριο. Ξέρεις... Στη μάχη της Λούμπας...

- "Μμμμμ...", αποκρίθηκε.

- Τί μου, προφητάνακτά μου;

- "Σιγουριά δεν έχω... Μπίχλα πολλή μπροστά μου και δε διακρίνω καλάαα... Άσε που΄χω ρεπό σήμερα... Σε είδα όμως τόσο ζορισμένο κι΄έτσι με τέτοια αγωνία στο πρόσωπο - μεγάλωσες, το ξέρεις, απ΄την τελευταία φορά που τα΄παμε; -  ώστε είπα μέσα μου να στο κάνω το χατήρι...

Θ΄αρχίσει η μάχη... Θα καθυστερήσει ΙΣΩΣ, μα θ΄αρχίσει. Δε μπορώ να διακρίνω όμως καλά, αν θα τελειώσει κάποτε και με κάποιο αποτέλεσμα ή θα διακοπεί πρόωρα..."

- Δηλαδή;

- "Νααα... αγριάδες βλέπω... Οι ασπρόμαυροι, οι Νορθίτες, το ξέρεις καλά, σας μισούν... Για τα πλούτη σας, την υπεροχή σας, τα πολύτιμα λάφυρα απ΄τις μάχες σας με τις άλλες φυλές, τη Χολερικιά κυρίως και την Ικτερική.... Ακούνε μονάχα τους Ασπροκόκκινους και γιαλίζει το μάτι τους. Φθόνος. Φθόοοονος.... Σφιχτοδεμένος με κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντί σας... Βλέπω να σας προκαλούν με ψευτοτσαμπουκάδες απ΄το ξεκίνημα, να το παίζουνε θέατρο και καλά ότι τους βγαίνετε τάχα απ΄αριστερά με πουστιές και ατιμίες, βλέπω εκείνον το Μύζα, εκείνονα, ξέρεις, τον απεσταλμένο που τον είχανε στείλει οι δυο έπαρχοι της Κεδίας, ο Φριτσώνιος κι΄ο Κουκουλακιδεύς, μπας και τα βρείτε, να παίζει - αντίθετα - παιχνίδι πούστικο εναντίον σας... Όλο πουτανιές, εξυγιαντικές δήθεν...

- Κι΄ο λαός τους; Εντάξει οι στρατιώτες τους κι΄ο Μύζας, μα ο λαός τους;

- "Αααααχχχ.... Κώλο θα τα κάνουνε κι΄ετούτοι πάλεεε... Όλο στη μέση θα μπαίνουνε, με στεντόρειες φωνές, απειλές, εκφοβισμούς, πετάματα πάνω σας καθε λογής αντικειμένου, ανείπωτα και συνεχή βρισίδια, παντιέρες ξεφτιλιστικές, πυρσούς αναμμένους κι΄ότι μπορείς να φανταστείς, Απόστολε. Για να σας πτοήσουν, να σας σπάσουνε απ την αρχή κάθε πρόθεση κι΄επιθυμία σας για νίκη τρανή..."

- Εμάς; Τον έκοψα. Πες μου για΄μας, Ιατήρα... Εμείς, πώς βλέπεις ν΄αντιδρούμε μέσα σε τέτοια κόλαση;

- "Μμμμμ...". Ξανάκανε ο γέροντας ξύνοντας κάτι λίγες άσπρες μακρουλές τρίχες, που του΄χανε μείνει για γένια... "Περιμένω, απ΄όσο μπορώ να διακρίνω μεσ΄στην αντάρα της μάχης τουλάχιστον, ν΄αγωνιστείτε γερά. Με τον Μπετόνειο για ιθύνοντα νου του στρατού σας, που θα΄ναι μόνος εκεί, μιας και λαό δεν έχετε μαζί, αφού η μάχη γίνεται στων Νορθιτών τα εδάφη και τον Οπορτούνειο, ηγέτη σας". Γύρισε και με κοίταξε στα μάτια. Κατ΄ευθείαν στο σταυρό. Τώρα δεν προφήτευε. Ήταν ξεκάθαρο. Τώρα ΟΡΜΗΝΕΥΕ. Γιατί μας "πήγαινε" εμάς τους ασπροκόκκινους, από παλιά. Μου μίλαγε με πειστική, σταθερή φωνή, χωρίς ούτ΄ένα παίξιμο στα βλέφαρά του:

" ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ, ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ... ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ Ν΄ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΘΕ ΑΠΡΟΟΠΤΟ, ΚΑΘΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΣΥΜΒΑΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΡΘΙΤΩΝ, ΤΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΛΑΟ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ, ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΨΥΧΗ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ! ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ". Και κάνοντας μια απότομη κίνηση του κορμιού του προς τα πίσω, εξαφανίστηκε μονομιάς από μπροστά μου.....

 

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Όπως γράψαμε και στο facebook, μην ασχολείστε με αυτό το ματς. Προχωράμε παρακάτω. Δεν έχει νόημα η υψηλή κριτική, η ανάλυση του συγκεκριμένου ματς. Τα κρίσιμα είναι την Πέμπτη. Τα νοκ-αουτ παιχνίδια σε Europa και Κύπελλο μπορεί να απογειώσουν την χρονιά, αφού το πρωτάθλημα έχει ήδη κατακτηθεί.

Εικόνα aris belem

Κοίτα Σάββα, δεν είμαι σίγουρος ότι η κούλα μπορεί να κερδίσει τον Πανιώνιο. Το ίδιο και για τον ΠΟΑ. Βλέποντας και τα στησίματα και την αντι-ολυμπιακή λύσσα, ας ΜΗΝ το θεωρούμε δεδομένο παίκτες και λαός (ο τσαρλατάνος είναι στον κόσμο του, δεν τον βάζω μέσα) προκειμένου να συσπειρωθούμε και η ομάδα να τα δώσει ΟΛΑ με τον Ατρόμητο για να τελειώνει το παραμύθι.
Και συμφωνώ μαζί σου, προέχει το ματς της Πέμπτης. Αλλά κρύο αίμα δεν μπορούμε να έχουμε, ειδικά όταν όλοι ξέρουμε ότι η ομάδα έχει και το υλικό και ό, τι χρειάζεται για να κερδίζει Ουάρντες και Μυστακίδηδες και αντί αυτού σήμερα πανηγυρίζει ο ρώσος, ο σέρβος μλκας και οι μαλαματινομάχοι. Πόσο μάλλον, όταν βγαίνει και ο Μπεντο να μας πει για το υλικό που έχει στη διάθεσή του, όταν ο ΙΔΙΟΣ παρόπλισε παίκτες πολύτιμους, δεν ήθελε καμία μεταγραφή αμυντικού τον Γενάρη και τσίνισε κιόλας με την έλευση του Καρίμ. Ναι, προχωράμε, ναι τον γράφουμε στα τέτοια μας τον Μπέντο και τον κάθε βλαμμένο, στηριζόμαστε στον εγωισμό και την ψυχή των παικτών μας (όπως τα είδαμε σε Άγκυρα και Περιστέρι) και στην δύναμη του Ναού μας.

Εικόνα savvas gridlock

Πιστευεις οτι ο Πανιωνιος ειδικα στην τετραδα αγωνων με ΠΑΟ-ΠΑΟΚ εκτος, ΑΕΚ-Ατρομητο εντος, μπορει να κανει 4 νικες;

Εικόνα aris belem

Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος μπορεί να κερδίσει την κούλα - μιλάμε πάντα σαν ομάδα, όχι με χειρουργικές παρεμβάσεις σχολής Σιδηρόπουλου - και τον ΠΟΑ. Το νόημα όμως δεν είναι αυτό. Το νόημα είναι να μην εφησυχάζουμε και θεωρούμε δεδομένο το πρωτάθλημα και εμείς αλλά και οι παίκτες. Δηλαδή, άσχετα με το αποτέλεσμα της Πέμπτης, ο λαός πρέπει να δώσει ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ την Κυριακή και κάθε Κυριακή μέχρι το τέλος. Να σπρώξει την ομάδα, να την πάρει στις πλάτες του και να τελειώσει το παραμύθι. Λέω και πάλι ΑΣΧΕΤΑ με το τι θα γίνει την Πέμπτη, το πρωτάθλημα θα δώσει τα αναγκαία στην ομάδα να ανασάνει, να προγραμματίσει την επόμενη σεζόν, να κάνει μελετημένες επιλογές και να μπει με καθαρό πρόσωπο στο παζάρι για μεταγραφές. Το λέω και στο ποστ του Απόστολου, ο "δεν ασχολούμαι" να κάτσει σπίτι του, τώρα είναι η ώρα του άρρωστου, τρελλαμένου, παθιασμένου γαύρου, που είναι εκεί για την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ, όχι για το ποιος την φοράει.

Εικόνα john

Συμφωνώ σε ολα απλά το πρωτάθλημα ΔΕΝ εχει κατακτηθεί ακόμα. Με γκέλα στο ματς με τον Ατρόμητο παίρνει φωτιά. Ειναι ακόμα στο χερι μας βέβαια απλά χρειαζεται και αλλα αποθέματα ενέργειας για να κατακτηθεί. Αν παμε σβηστοι στα εναπομειναντα ματς καήκαμε. Αν και τελικά πιστευω πως μέχρι το ματς με τον πλατανια θα το έχουμε κατακτήσει μαθηματικά..

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Καλησπέρα αδέρφια!

Δεν μιλάμε για το ότι όλοι μας είμαστε σκυλιασμένοι απόψε, αυτό είναι μάλλον δεδομένο.
Αλλά τουλάχιστον ας μην ξεχνάμε, αδέρφια ότι ούτε 3 σερί ήττες είναι, ούτε τίποτα (βάζουνε και το "στο πρωτάθλημα" οι σπορεφεμηδες κι οι γελοίοι του βορά για να ακούγεται βαρύ και να χαϊδεύονται οι ίδιοι κι οι οπαδοί τους).
Αν θυμάμαι σωστά ήταν:
- (Μέλαινα) εκ-κένωση
+ οσμανλισπορ
- Πανιώνιος
+ Ατρόμητος
- Βουβουβου

και μια λευκή ισοπαλία με τον ατρόμητο στο Καραϊσκάκη.
Από αυτά τα παιχνίδια, εκείνα που έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουμε, τα πήραμε, αδέρφια. Και πολύ μάγκικα μάλιστα.

Καλά εντάξει αυτοί θέλουν τόσο πολύ να αρχίσουμε εμείς (!!!) να μανουριαζόμαστε με τον Πρόεδρό μας, που εφεύρεσαν και μπηχτές δήθεν του προπονητή στον Μαρινάκη. Μπας και δημιουργήσουν τριβές του κόσμου με τον πρόεδρο, μπας και γίνει το θαύμα που επιθυμούν αυτοί και κάνουμε καμιά αυτοχειρία. Και τώρα, έτσι, μετά από τέτοιες ήττες αδέρφια μου (γοήτρου μόνο - ξέρουν πότε χτυπάνε οι κόμπρες) είναι οι πιο περίεργες φάσεις. Πώς βγαίνουν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή; ε, κάπως έτσι. ΠΟΤΕ.
Θα παρακαλάγανε να παίρνανε έστω κι ένα πρωτάθλημα κι ας πέφτανε αμέσως μετά τα σωματεία τους στην Ω' εθνική. Θα τους αρκούσε ένα και μόνο από αυτά. Μόνο ένα!
Κι εμείς που έχουμε 7 σερί με την τωρινή μας διοίκηση (μην πάμε και πιο πίσω), θα ... τι; τους κάνουμε το χατήρι; ΠΟΤΕ ΡΕ. ΠΟΤΕ. Τις πλάτες μας. Και κάτι άλλο από την ανατομία, από ανφάς μεριά... Και δε μασάμε με μια ήττα που κάναμε και που επαναλαμβάνω: δεν μας έκαιγε -- Φυσικά και ΜΕ -και ΜΑΣ- έκαιγε και πάρα πολύ κιόλας... Αλλά όπως καταλαβαίνετε αδέρφια εννοώ δεδομένων των συνθηκών - των κρίσιμων παιχνιδιών που μας περιμένουν με τους άλλους Σελτζούκους και τη διαχείρηση του αποθέματος ενέργειας που υπάρχει διαθέσιμο στην ομάδα μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια και που δεν είναι ανεξάντλητο, όσο αθλητικοί κι αν είμαστε φέτος σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές.

Σίγουρα, δεν είναι για να χαιρόμαστε αδέρφια μετά από μια ήττα, αλλά ούτε και να τρελλαινόμαστε κιόλας. Μας βρήκαν οι παοκτσήδες αδιάφορους εντελώς βαθμολογικά (εκτός από το ότι είναι ντέρμπυ και φυσικά το θέλουμε κι αυτό, αλίμονο) και κουρασμένους και κατάφεραν να πάρουν μια νίκη στην έδρα τους.
Αλλά με αυτούς δεν έχουμε τελειώσει ακόμα... ίσως στο κύπελλο να κληρωθούμε μαζί και να τους κάνουμε να μαζέψουν την γλώσσα τους. Να τους δείξουμε τι παθαίνουν όταν συναντούν έναν ΘΡΥΛΟ που καίγεται να πάρει το παιχνίδι που διεκδικεί. Γιατί στον πρώτο γύρο, εκεί που αγωνιζόμαστε επί ίσοις όροις (αγωνιστικές υποχρεώσεις) και βασικά εκεί που το θέλαμε κι οι δύο πολύ το παιχνίδι - για να πάρει κεφάλι ο καθένας - εκεί τους το πήραμε (με όλες τις αντιοξοότητες, έτσι;). Γιατί το θέλαμε. Έπρεπε να το πάρουμε.
Εκεί, αδέρφια μου, τον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ δεν τον φοβάμαι ΠΟΤΕ. Γιατί όταν ΘΕΛΟΥΜΕ ένα παιχνίδι, δεν υπάρχει αντίπαλος στην Ελλάδα που να μπορεί να μας το πάρει. Πόσα και πόσα τέτοια θυμόμαστε εμείς και προσπαθούν να ξεχάσουν οι άλλοι... η ιστορία του ΘΡΥΛΟΥ μας. Ο καθένας μας, αδέρφια, έχει άπειρα τέτοια παραδείγματα στο μυαλό του με τον ΘΡΥΛΟ. Δεν ξεμπερδέψαμε ακόμα με αυτούς... έχει δρόμο ακόμα και θα τα ξαναπούμε...

Γερά αδέρφια μου όλοι στο Ναό την Πέμπτη να στηρίξουμε την ομαδάρα μας, να κάνουμε το πρώτο βήμα για τους 16 και μετά πάμε στους ακατονόμαστους να τους βάλουμε όσα από φιλευσπλαχνία τους χαρίσαμε στο β' ημίχρονο στο Ναό (μα 3-0 στο ημίχρονο; και λέγαμε: Τι τύχη! Πόσα θα δούμε από την μεριά μας στο δεύτερο;).
Αδέρφια το γήπεδο την Πέμπτη θα είναι καμίνι!!! Μισοί απο το εδώ πέταλο, οι υπόλοιποι από εκεί τελικά, κι όλες οι θύρες μαζί ΔΥΝΑΤΑ! ΦΩΝΗ! Να πάθουν οι Σελτζούκοι λαβυρινθισμούς, εμβοές, ναυτία, brown note... όλα μαζί. Κι εμείς στην κερκίδα να πανηγυρίζουμε μια ακόμη Ευρωπαϊκή νίκη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!
ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!!!

ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΑΤΗΡΙ,
ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΛΟ...

Εικόνα Piano

Επειδή είμαστε στο τέλος της σαιζόν πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε την ομάδα...
Και δεν ξεχνάμε ταμείο περιμένουμε να κάνουμε στο τέλος (πάντα)...
Σήμερα αν στη ευκαιρία του Ανσαριφάντ ήταν ο Καρντόσο η μπάλα θα πήγαινε στα Μάλγαρα;
Μιλάμε πάντα βάση αποτελέσματος ;
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Εικόνα ven7

Αυτή τη στιγμή στην Αθλητική Κυριακή η ΚΡΑΤΙΚΗ ΝΕΤ μεταδίδει για 2η φορά!!!! το διάγγελμα του Σαββίδη...
Επαναλαμβανω λοιπόν και γω...
Για 2η φορά μέσα σε μισή ώρα στην ίδια εκπομπή της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΝΕΤ δείχνουν το διάγγελμα του Σαββίδη...
Στο οποίο σε άπταιστα Ρώσσικα και χωρίς ίχνος ντροπής λέει επί λέξει.."O Γραμμένος (επομενος πρόεδρος της επο) είναι...δικός μας!!!

Τελικά λοιπόν ο Σαββίδης και κανάλι ΔΙΚΟ ΤΟΥ απέκτησε και μάλιστα κρατικό...
Και την ΕΠΟ απέκτησε..με δικό του πρόεδρο..

Καταλαβαίνω την πίκρα και τη στενοχώρια για τη σημερινη ήττα...

Μόνο των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ όμως..

Αυτούς που έχουν βγει από τα καβούκια τους και ισοπεδώνουν τα πάντα ενώ όταν κερδίζουμε ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ από τη στενοχώρια τους και περιμένουν να ξαναβγούν στις στραβές τους αφήνω να πανηγυρίζουν σήμερα..είναι η μέρα τους..

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δέχεται ΠΟΛΕΜΟ..

Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ, η συντριπτική πλειοψηφία ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ..γιατί ΞΕΡΟΥΝ..

Πως τα τελευταία 21 τελευταία χρόνια Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ τους ΤΙΤΛΟΥΣ που του ΣΤΕΡΟΥΣΑΝ διάφοροι ΤΣΑΤΣΟΙ για 9 χρόνια.

Για το ματς τα πράγματα είναι απλά...

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έδειξε ΨΥΧΗ σε όλο το ματς αλλά το ματς κρίθηκε σε λεπτομέρειες, αν έμπαινε το γκολ του Ασαριφάρντ μπορεί να τους ρίχναμε 4.

Η ΟΜΑΔΑ θέλει ΣΤΗΡΙΞΗ...ΠΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και την Πέμπτη ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ.

Το καλό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αυτή τη στιγμή είναι ΕΝΟΤΗΤΑ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ προς όλους..Διοίκηση, Προπονητή και Παίκτες..

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Ναι, αδερφέ μου, σωστός! Έτσι!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!!!

Εικόνα NovoCeLats

Μπέντο Συνέντευξη τύπου

Ο Πάουλο Μπέντο τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα (!!!!!??????) αλλά δεν κατάφερε να αντιδράσει στα γκολ του ΠΑΟΚ και εξήγησε τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα τόσο στο βαρύ πρόγραμμα της ομάδας του όσο και στην...

αποχώρηση σημαντικών παικτών της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ατσα, μαγκεψαμεν μπεντουλινι...

Πρόεδρε τι λέει αυτός που τον στήριξες ???
Οτι αποδυνάμωσες την ομάδα λέει πρόεδρε...

τακούς πρόεδρε... αυτός που τον στήριξες...

Εικόνα savvas gridlock

Το ότι ο Μπέντο ειναι νούμερο ολκής, το έχουμε πει απο την πρώτη στιγμή εδώ. Είναι μουρλός. Αλλά τα θετικά του είναι το πώς στήνει κι ετοιμάζει την ομάδα στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Είναι κρίμα να θυσιαστεί αυτό για μια ήττα σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι πρωταθλήματος. Γιατί η διαφορά του Θρύλου των 43 πρωταθλημάτων κόντρα στον ΠΑΟΚ των δύο, που ήταν και 11 πόντους πίσω στη βαθμολογία, αυτή είναι. Δεν τους βλέπουμε καν. Σαν να χάσαμε 2-0 από τη Βέροια.

Εικόνα REDAVENGER

Το πρωτάθλημα αυτό δεν θα το πάρει ή θα το χάσει ο Ολυμπιακός αλλά ο μαρινάκης. Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός. Μπορεί να είναι καλό selling club αλλά Ολυμπιακός δεν είναι. Από εκεί και πέρα μια και δεν χωράνε ρομαντισμοί πλέον, στο σημείο που φτάσαμε, αφού αυτό που έχει σημασία είναι οι αριθμοί δεν μπορώ να απαιτήσω από παίχτες που έχουν έρθει από όλα τα σημεία του ορίζοντα, δικαίως ή αδίκως δεν με ενδιαφέρει, να νιώσουν κάτι άλλο από το να διαφυλάξουν τη βαθμολογική διαφορά ώστε να πάρουν το πρωτάθλημα. Ούτε φυσικά από τον Μπέντο, που πάλι δεν εξετάζω αν είναι μαζόχας εμμονικός ή απλώς βλάκας, να νιώσει κάτι. Από αυτόν που μπορώ να απαιτήσω μου φαίνεται ότι απουσιάζει αλλά για να είμαι δίκαιος ας θυμάται ότι αυτός θα χάσει ή θα πάρει το πρωτάθλημα. Ποιος είμαι εγώ βέβαια να απαιτήσω.

Όπως και να έχει, καμία αλλαγή δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή. Ταμείο στο τέλος. Και φυσικά καθείς θα χρεωθεί αυτό που του αντιστοιχεί. Με τον πρόεδρο πρώτο απ' όλους.

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυρε ας ομολογήσουμε οτι δεν ξερουμε τι πραγματικά συμβαίνει με τον Προέδρο, τους εξυγιαντές και το γκουβέρνο.
Εμείς σχολιάζουμε οτι βλέπουμε στο προσκήνιο!Είναι προφανές οτι τα πράγματα έχουν ζορίσει πολύ,οι εξυγιαντές με τον τρόπο τους έχουν κερδίσει έδαφος και φοβάμαι οτι βάζουν θεμέλια για την δική τους κυριαρχία, πάντα με την βοήθεια των φιλομαδουριστών!
Ο Ρώσος παίζει πολύ δυνατά ,βάζει λεφτά πάει να κερδίσει τις εκλογές της ΕΠΟ ,δύσκολοι καιροί...ελπίζω όχι το φετινό πρωτάθλημα,,,
Ο Mr. Joker βρήκε την άκρη μετά τον Μεσσήνιο που πήρε τον ΟΠΑΠ, με τους μαδουρόφιλους και μας κέρδισε 3 φορές στο ΟΑΚΑ,Δυσοίωνα τα μελλούμενα...
Ο Tουίτης όλο βρίζει την κυβέρνηση και όλο κυριαρχεί στα Media,γκρέμισε τον διαγωνισμό για τα κανάλια αλλά όλο χαρούλες με τον παρακοιμώμενο του Μεγάλου...
Αλήθεια Πρόεδρε σε έχουνε βάλει στα σχοινιά? Μπορείς να κρατήσεις τον Θρύλο στο Θρόνο του?

Εικόνα REDAVENGER

Και για να προλάβω τυχόν καλοθελητές. Είναι η γνώμη μου. Δεν είμαι τρολ. Δεν με ενδιαφέρει αν θα χάσουμε κάποιο πρωτάθλημα γιατί έχουμε και για να δίνουμε που λέει ο λόγος, αλλά ο τρόπος θα είναι πολύ ενοχλητικός αν γίνει η στραβή.

Δεν μιλάω ψύχραιμα. Μιλάω αδιάφορα ή, έστω, απογοητευμένα. Πράγμα πολύ χειρότερο. Απλώς εις ώτα μη ακουώντων. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα. Όπως έγραψε και κάποιος φίλος πιο κάτω.

Εικόνα NovoCeLats

Αυτά είπε ο ¨προπονητής" του Ολυμπιακού μας μετά από την εμφάνιση που είδαμε στην Τούμπα:

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε τον έλεγχο, την κατοχή και πολλές ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στην αρχή. Στα τελευταία 10-15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου χάσαμε την ισορροπία μας και δυσκολευτήκαμε. Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να συζητήσουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και χάσαμε την ηρεμία και την ψυχραιμία μας. Μετά ήρθε και το δεύτερο γκολ και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς».

Με άλλα λόγια: Ε, δεν έγινε και τιποτα ρε αδερφέ, κοιτάμε το επόμενο ματσ τριαλαρα τριαλαρο κλπ κλπ
αφού είστε λαλακες και με πληρωνεται 800.000€ τον χρόνο ...

Ουδέν Σχόλιον...

Εικόνα Harry red logic

Να ξανατονίσουμε οτι η κριτική που κάνουμε έχει μοναδικό σκοπό την αφύπνιση πρωτίστως του Προέδρου(ο Μπέντο έιναι παρεπόμενο) και να προλάβουμε τα χειρότερα. δεν κάνουμε κριτική για να γκρεμίσουμε αλλά για προλάβουμε τα χειρότερα!Δεν κάνουμε τον μετά Χριστόν προφήτη τα είχαμε επισημάνει τα βλέπαμε να έρχονται!
Τα πράγματα όλο και δυσκολεύουν και μάλιστα με εχθρούς στην εξουσία και τους εξυγιαντές!
Πραγματικά θέλει υπερπροσπάθεια για να πάρουμε το πρωτάθλημα ,μην στρουθοκαμηλίζουμε θα περάσουμε δύσκολα.
Ελπίζω ο Πρόεδρος να έχει πράγματικά καταλάβει τα λάθη του(εκτός και αν υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε).
Συσπείρωση λοιπόν στήριξη της ομάδας με κάθε τρόπο και ας ελπίσουμε στο καλύτερο.
Πρόεδρε , τρίτη συνεχόμενη ήττα,ελπίζω να έχεις καταλάβει οτι έχεις πολύ δυνατούς αντιπάλους,πρόσεξε να σταματήσεις τον κατήφορο!

Εικόνα griondim1

Άψογος για τηλεσχολιαστής. Τι φταίει κι αυτός. Κάποιοι τον έφεραν και του έδωσαν να διαχειστεί κάτι ποδοσφαιρικά υπόλοιπα. Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τη διοίκηση και τον ιδιοκτήτη. Η ομάδα είναι γυμνή κι είναι λάθος μας να αρνούμαστε την πραγματικότητα.

Εικόνα aris belem

Τι φταίει; Ο Βούρος που δεν του έκανε, είναι κλάσεις ανώτερος του 2 εκ. παλτού Βιάνα που κουβάλησε. Ο Τσιμίκας που δεν του έκανε, ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός και γρήγορος στην άμυνα. Ο Πάρντο που δεν του έκανε, καθάρισε πέρσι 2 ματς ch.l. O Τσόρι είναι η αιτία που παίζουμε στο Europa και γύρισε το ματς με Παναιτωλικό. Ο Καμπιάσο είναι ανώτερος από οποιονδήποτε στα χαφ στην Ελλάδα και μια πολυτέλεια που την έχει και κάθεται στον πάγκο. Ο Μαρίν κάτι Μάτος και Βιγιαφάνιες και Ενρίκε τους έχει για πλάκα και ο τσαρλατάνος τον έχει και κάθεται και λέμε τι φταίει; Ποιος φταίει τότε που δεν μπορεί να διαχειριστεί το υλικό, αυτός και οι 4 βοηθοί του, τέσσερις έχει, ποιος άλλος προπονητής έχει τέτοια υποστήριξη στην Ελλάδα;

Εικόνα NovoCeLats

Δεν ξέρεις εσύ,

Οι 2 βοηθοί κάνουν τη δουλειά και οι άλλοι 2 είναι για παραπλάνηση, όπως στα στημένα...

Είναι 100 χρόνια μπροστά όπως έλεγε και ένας παλλιός προπονητής του ΠΟΑ...

Εικόνα griondim1

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.
Αρνούμαι να αποδεχθώ ότι αυτό που παρακολουθούμε είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Κρίμα και ντροπή. Ότι αντί για Τζόλε έχει Σεμπά, αντί για Γκαλέτι ή Γιαννακόπουλο, Ελιονούσι ή Μανθάτη, αντί για Μέλμπερκ Ρέτσο, Μποτία, Βιάνα, Ντα Κόστα κι ότι στη θέση που έπαιξε κάποτε ο Κριστιάν, παίζει ο Ανδρούτσος, ασφαλώς όχι ο Οδυσσέας. Και ασφαλώς Σισοκό, Φιγκέιρας, αυτό είναι εντελώς ζαβό, και πάνω απ' όλα Καρντόσο. Θεωρώ ιεροσυλία να πιάσω στο στόμα μου τα γνωστά ιερά τέρατα.
κάνω υπομονή κι ελπίζω κάποτε να τελειώσει αυτό το μαρτύριο.

Εικόνα savvas gridlock

Το καλοκαίρι του 2008 που είχαμε Γκαλέτι-Τζόλε, όλοι οι Ολυμπιακοί, ειδικά μετά τον αποκλεισμό ''από το καφενείο της Ανόρθωσης'' απαιτούσαν μεταγραφές 20 εκ. ευρώ, που τελικά έγιναν με Ντουντού-Ντιόγκο-Όσκαρ-Αβραάμ. Το επόμενο καλοκαίρι που είχαμε Γκαλέτι-Μέλμπεργκ, όλοι οι Ολυμπιακοί απαιτούσαν Μπεν Αρφά-Κάλστρομ-Μαρκ Γκονζάλες. Δεν ήρθαν και ''έβραζε'' το Καραϊσκάκη. Οι σημερινοί βαφτισμένοι και μη παικταράδες του παρελθόντος, όταν ήταν εν ενεργεία τα άκουγαν. Δεν οδηγεί πουθενά η ειδωλοποίηση του παρελθόντος, κοιτάμε μπροστά, όχι πίσω.

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια ψυχραιμία!
Μετά το κώνειο απο τα χανούμια νέο στραπάτσο.Ας συνειδητοποιήσουμε οτι αυτοί οι παίκτες τόσο μπορούν!Δεν είναι σχόλιο απογοήτευσης, τα έχουμε επισημάνει μήνες τώρα(θυμόσαστε που γινότανε το στομάχι μας κόμπος για να κερδίσουμε ομάδες πολύ μικρότερης δυναμικότητας απο τις μπουγάτσες).
Είδατε εσείς σήμερα κάποιο αστέρι μας που θα είχε θέση βασικού στις μπουγάτσες(πλήν Λεάλι?)
Μόνο μια ευχή:Συσπείρωση και υπερπροσπάθεια να πάρουμε το πρωτάθλημα!Δεν θα είναι καθόλου έυκολο!
Υ.Γ.1 Πρόεδρε ναί είμαστε μέσα και στούς 3 στόχους μας!Μακάρι να το επιβεβαίωσουν οι παίκτες μας τις προσεχείς 3-4 εβδομάδες!
Υ.Γ.2.Πρόεδρε όταν κάνουμε ταμείο τον Απρίλιο ελπίζω με καθαρό μυαλό να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις πράξη το όραμα μας για τον Θρύλο που ονειρευόμαστε!
Υ.Γ.3 .Οι εχθροί μας πανηγυρίζουν ,μήπως όμως του δίνουμε δικαιώματα?

Εικόνα aris belem

Δεν ξέρω τι να πω ρε φίλε, πραγματικά είναι τόσο μακρινό το παρελθόν που ένιωσα τόσο "άδειος", τότε που έκανε κουμάντο η μαφία του καρκινογιάννη. Η πίκρα τότε όμως, ήταν ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα και καθάριζαν για τον ΠΟΑ διαιτητές και εισαγγελείς, τώρα πραγματικά δεν έχω λόγια. Δεν έχω λόγια, μόνο πίκρα και θυμό και πόνο, βλέποντας την ομάδα μας, να χάνει στο μπουρδέλο της μπόχας με τα χέρια ΚΑΤΩ, δίνοντας δικαιώματα να χαίρονται οι ανύπαρκτοι αδερφοποιτοί της Μπεσίκτας, οι χαϊδεμένοι της κυβέρνησης, οι πουθενάδες.
Συσπείρωση φίλε, το φωνάζω από τότε που ήμασταν με διψήφια διαφορά μπροστά, το φωνάζω πάντα! Για την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, τον Ερασιτέχνη, όπου αγωνίζεται ερυθρόλευκη φανέλα. Συνειδητοποιούμε όμως τι βλέπουμε; Τσόρι-Καμπιάσο-Μαρίν παροπλισμένοι για να μας κάνει πλάκα η....μπαλαδόφατσα ο Ουάρντα και ο Σάχοφ; Ποιοι είναι ο Ουάρντα, ο Σάχοφ, ο Μυστακίδης, ο Κρέσπο και ο Βαρέλας μπροστά σ αυτούς τους παίκτες; Τι βλέπουν τα μάτια μας ειλικρινά, πάει να γυρίσει το ματς με Καρντόσο;
Θεωρούμε ειλικρινά, ότι ο σέντερ μπακ της επόμενης χρονιάς θα είναι ο -πηγή κινδύνων- Ρέτσος; Ότι δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση και ΕΜΠΕΙΡΙΑ, για να μάθουν και τα νέα παιδιά, τα οποία έχει ρίξει στην ρουλέτα;
Και αντί να κλειδώσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή, να περιμένουμε τι θα κάνει ο νιόνιος με την κούλα και οι άλλοι 2 στα μεταξύ τους;
Δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά, είμαι 50+ χρόνια γαύρος, η κοινή λογική λέει ότι με τέτοια χαώδη διαφορά φέτος στην Ελλάδα, θα έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι απερίσπαστα στην Ευρώπη κι αντί αυτού ο τσαρλατάνος μας έχει να υπολογίζουμε τώρα αποτελέσματα (γιατί στην λαγοφλώρο μας έχουν στημένους) μην πάει και γίνει στραβή στο πρωτάθλημα.

Εικόνα Harry red logic

Άρη μου ειλικρινά τα έχω πάρει,όχι για την ήττα στην Τούμπα(δεν είναι απίθανο γεγονός)αλλά για την χαμηλή πιότητα των παικτών, τον Μπέντο τον χρεώνω 100% στον Πρόεδρο!
Οτι λέμε είναι απο την παθολογική αγάπη για τον δαφνοστεφανωμένο Εφηβο και με σκοπό να βαρέσουν οι καμπάνες στα αυτιά του Προέδρου!
Τεράστια τα λάθη του την τελευταία διετία (και οι προπονητές).Θα μου πείτε και οι τιτλοι και οι στόχοι?
Ναι αναγνωρίζουμε την πολύτιμη προσφορά του και τους τίτλους και όλα τα θετικά.Αλλά τα στερνά τιμούν τα πρώτα! Απο καιρό πυκνώνουν τα μαύρα σύννεφα αλλά εμείς το κεφάλι μας στην άμμο?
Δεν καταστροφολογούμε μετά απο μια ήττα(3η συνεχόμενη) αλλά φωνάζουμε για αλλαγή πορείας!
Ας επικεντρωθούμε στον αγώνα να κερδίσουμε το πολύ δύσκολο πιά πρωτάθλημα και μετα κάνουμε ταμείο!
Στηρίζουμε την δοξασμένη φανέλα και παλεύουμε όλοι μαζί με νύχια και με δόντια για τον τίτλο!

Εικόνα griondim1

Απολύτως σωστή η επισήμανση σου.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ στην ομάδα μας.

Εικόνα gavrina

Καλησπερα συγγαυρε,προσυπογραφω οσα λες.Λιγη υπομονη ακομα να τελειωνει αυτη η χρονια.Θελω να δω με μεγαλη περιεργεια την Αεκ πως θα παιξειε Πανιωνιο αυριο κ Παοκ την αλλη βδομαδα..Ειμαι σιγουρη πως αν ειχε εξασφαλισει θεση στα play-off θα εδινε αβιαστα τα παιχνιδια στους εξυγιαντες..Εμεις φταιμε ομως που δωσαμε ελπιδες στους ανυπαρκτους.

Εικόνα NovoCeLats

Η βασική αιτία της ήττας ήταν ότι σε κάποια στημένα ΔΕΝ ήταν 2 παίχτες μας να κοροιδεψουν τους αντιπάλους...

Πραγματικά δεν έχω ξαναδει ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο να μην μπορεί να:

Αμυνθεί
Επιτεθεί
Πασάρει μπροστά
Ντριπλάρει
Σουτάρει
Σεντράρει
Παίξει Αραουτ
Πάρει κεφαλιά
Παει πρώτη σε διεκδίκηση
Παίξει πονηρά

κλπ κλπ κλπ

Τουμπεκί Βαζελόγαυροι...

Στηρίζουμε ομάδα και προπονητή
Γιάσου Διοίκηση...

Α και για να μη ξεχνιόμαστε,

Αφού είμαστε "Μέσα σε όλους τους στόχους" ..

Βέβαια ο στόχος ο δικός μου είναι να έχουμε ομαδάρα και να μη γινόμαστε ρεζιλι αλλά,
στη διοίκηση έχουν άλλους στόχους...

Sorry.

Εικόνα NovoCeLats

Απόστολε,

Ευχομαι λογω αλλων υποχρεωσεων να μην είδες τον αγωνα...

Ενα έχω να πω.. ΕΛΕΟΣ.

Αλλα όπως είπαμε, τουμπεκι...

Ειμαστε ακόμα "μέσα" στους στόχους μας...

Because, after all, what matters is... CHU LU money ...

Ολα τάλλα νίκες ήττες τι μας νοιάζουν ??? Δε πα να φάμε και άλλα 2 από το βάζελο ...

Τουμπεκι...

Ευχαριστώ και sorry

Εικόνα gavrina

Ε οχι ρε παιδια δεν το δεχομαι αυτο.Να χανουμε σβηστα 2-0 απο τον μπαοκ;;τον μπαοκ;;δηλαδη να θεωρουμε δεδομενη κ την ηττα στη Λεωφορο;;εκει φτασαμε;;Δεν μπορω να το συλλαβω πραγματικα,ειμαι απο αυτους που λενε υπομονη να βγει η χρονια ο μετα διορθωνουμε τα κακως κειμενα αλλα πραγματικα κοντευω να τρελαθω..

Εικόνα Harry red logic

Όχι φίλη μας μην τρελέναισαι! Σηη ζωή και βέβαια στον αθλητισμό, όπως στρώσεις θα κοιμηθείς!
Τα έχουμε όλοι επισημάνει απο το περασμένο καλοκαίρι!Αλλά στου κουφού την πόρτα...
Βέβαια όσα λέμε για τους βαρβάρους-εξυγιαντές ισχύουν!Αλλά όταν δεν έχεις στρατηγική και οξυδέρκεια όταν εξασθενίζεις το στρατό σου τότε... ο Μωάμεθ... θα καταλάβει την Πόλη!
Οτι συμβαίνει σήμερα έχει αφετηρία στις ενέργειες του χθές-προχθές.
Τώρα μπορεί να συμβεί και το χειρότερο! Το απευχόμαστε όλοι αλλά αν λάβουμε υποψη το πρόγραμμα ,την κακή ψυχολογία δεν είναι απίθανο!Ελπίζω με υπερπροσπάθεια να καταφέρουμε να παρουμε το πρωτάθλημα!

Εικόνα gavrina

Θα τρελαθω μια και καλη τοτε αν χαθει το πρωταθλημα.Φοβερα τα λαθη της διοικησης εννοειται απλα βλεπω μια πολυ επιδερμικη αντιμετωπιση της μινι-(προς το παρον) κρισης απο τον Μαρινακη και αυτο με ανησυχει περισσοτερο.Η ομαδα αλλα και οι αντιδρασεις των διοικουντων μου βγαζουν πολυ soft αντιμετωπιση και δεν μας ειχαν συνηθισει ετσι.Τετοια ωρα τετοια λογια θα μου πεις.

Εικόνα savvas gridlock

Kανένα πρωταθλημα δεν θα χαθει, ηρεμια χρειαζεται απο ολους. Η χρονια μπορει να απογειωθει απο τα νοκ-αουτ παιχνιδια σε Κυπελλο-Γιουροπα.

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Ελπίζω να έχουν προετοιμάσει το τερματοφύλακά μας για πέναλτι..

Εικόνα apostolos gaganis

Ρομπέρτο ήθελα...

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα συγγαυροι!!Αποψε θα ταξιδευω και δεν θα δω το ματς αλλα ενα μονο θελω,ψυχη και καρδια μεσα στην νταμπα-τουμπα και να μη μασισουμε σε ψευτοτσαμπουκαδες!!Γι αυτους ειναι ολη η χρονια αλλα για μας ενα ακομα βημα προς τον τιτλο!Παμε ρε ΘΡΥΛΕ!

Εικόνα apostolos gaganis

Καλό ταξίδι να΄χεις. Να τους δούμε σήμερα. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ αγώνας, από πολλές απόψεις. Και δύσκολος.

Εικόνα Ruby7

Καλησπερα σε ολους του Γαυρους του πλανητη .Σημερα κακα τα ψεμματα ειναι δυσκολο το ματς.Οχι λογω ποιοτητας του αντιπαλου αλλα επειδη ολη τη χρονια αυτο περιμενουν..Εαν παμε σοβαρα και πειθαρχημενα δεν υπαρχει ομαδα παο(κ) και θα φυγουμε με το 0-2,1-3 στις αποσκευες μας.Αλλα επειδη ακολουθει σημαντικο ευρωπαικο ματς εχω τις αμφιβολιες μου σχετικα με το ποσο δυνατα θα μπουν οι παικτες μας..Ειμαι αισιοδοξος παντως για σημερα ,ο Μπεντο εχει δειξει οτι δε μασαει στα δυσκολα και η προβλεψη μου ειναι 0-2 με γκολ Σεμπα και Ανσαριφαρντ ενα σε καθε ημιχρονο.Για να δουμε...

Εικόνα apostolos gaganis

Κυριακή κοντή γιορτή...

Εικόνα Harry red logic

Καλησπέρα αδέλφια,
Αντί να λέμε πολλά λόγια άς εμβαθύνουμε στο σημερινό άρθρο του Μανώλαρου Γαβαθιώτη στον "Γάβρο"
http://www.gavros.gr/blog/arthrografia/ta-drone-tis-diaitisias-stis-diat...

Όπως δείχνουν τα φαινόμενα(..αν απατούν θα το δείξει ο χρόνος συντόμως) το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πέσει στα νύχια αυτών που ζωγραφίζει στο άρθρο του ο Μανώλαρος....
Από την άλλη πλευρά ... η Ελλάδα σημειώνει καλές επιδόσεις...κάποιοι την κατατάσσουν στην τέταρτη θέση της "παγκόσμιας εξαθλίωσης"....,στην πρώτη θέση δεσπόζει το ίνδαλμα μας ο Μαδούρο!
Αδέλφια όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν οτι θα ενταθεί ο φοβερός διωγμός που έχει εξαπολυθεί εναντίον μας. Έρχονται δύσκολες μέρες αλλά εμείς διαθέτουμε στο οπλοστάσιο μας το απόλυτο όπλο:
Την ερυθρόλευκη λαοθάλασσα! Χρειάζεται βέβαια συνειδητοποίηση,αφύπνιση,συστράτευση και κινητοποίηση παντού(μέχρι στιγμής,αν δεν κάνω μεγάλο λάθος,αρκούμεθα σε επισημάνσεις και παράπονα... κατά των εξυγιαντών που μάλλον τρέφει τα σαδιστικά τους ένστικτα!)
Πρέπει,οι τυχάρπαστοι,ψεύτες,υποκριτές και τιτλοστερημένοι που αγκαλιάζονται με την φιλομαδουρική παρέα να νοιώσουν την καυτή ανάσα το δέος την τρομερή θέα του εξαγριωμένου "κόκκινου Tyrannosaurus Rex"!
Αδέλφια ο αγώνας θα είναι πολύ σκληρός αλλά στο τέλος εμείς θα νικήσουμε αρκεί να είμαστε ενωμένοι και δυναμικά παρόντες σε κάθε μάχη σε κάθε πολεμίστρα σε κάθε κάστρο!
Νύν υπέρ πάντων ο Αγών παίδες του Θρύλου!
Υ.Γ.1 Ο Πρόεδρος θέλω να πιστεύω ότι δεν αφήνει το γήπεδο ελεύθερο στον ζακυνθινό δικηγορίσκο και τον Mr Joker, κάτι πρέπει να σχεδιάζει.
Υ.Γ.2 Με τον κυρ Σάββα τι τρέχει? κάποιοι λένε οτι πιέζουν αυτόν και τον γυιό του με πολύ βρώμικα μέσα. ξέρει κανείς κάτι?

Εικόνα apostolos gaganis

Να δούμε σήμερα... Είναι μεγάλη υπόθεση, αν τον πάρουμε τον αγώνα. Θεωρητικά, ασφαλώς και μπορούμε. Ας περιμένουμε λοιπόν και την πράξη....

Εικόνα aris belem

Ορθώς μίλησε ο γέροντας αδερφέ, κι ορθώς διέκρινε τις παγίδες μέσα απ το πέπλο μπόχας και φθόνου μες το οποίο θα κληθούν να αγωνιστούν οι παίκτες μας. Δύο σκέψεις μόνο:
Τα καραγκιοζιλίκια τους τα γνωρίζουμε. Από ψάρια στους πάγκους και μπουνιές εντός αγώνα, μέχρι το ντου μόλις βάλουμε γκολ, όλα να τα περιμένουμε. Προβλέπω μια στοχοποίηση -μέσω καρτών, αυτός είναι ο στόχος πλέον- του Μποτία και του Ρέτσου (που απ ό, τι διαφαίνεται θα είναι ο παρτενέρ του στην άμυνα), του Φιγκέϊρας, αλλά και του Σεμπά, οι οποίοι θα προκληθούν με κάθε τρόπο, με κλωτσίδια, ύπουλα χτυπήματα, καραγκιοζιλίκια, θέατρα, ό, τι ναναι αρκεί να τους εξοργίσουν. Η ατιμωρησία του Πατίτο, αλλά και του ντεκαπαρισμένου πιατέλλα, ανοίγει τον δρόμο αλλά και την όρεξη.
Το πώς θα το χειριστεί ο Κύζας δεν το ξέρω, αλλά μπορώ να πω ότι τα περιμένω όλα.
Και κάτι τελευταίο, εξ αφορμής του ματς στην λαγοφλώρο: δεν ιδρώνει το αυτί τους. Η συμμορία επιχειρεί να επιβάλει στεγνά την ΜΑΦΙΑ της και έχει τους εξής στόχους: 1. διάσωση της Κούλας, βασικά μέσω Κυπέλλου 2. διάσωση -οικονομική- του ΠΟΑ και ειλικρινά αναρωτιέμαι, ρουφιάνος για ένα-δύο συνθήματα στην 7 υπήρχε, ένας εξυγιαντής να ψιλιαστεί τα 2 over που ξεχρέωσαν Κουρμπέλη και τηλέφωνο-νερό-φως δεν υπάρχει;
Πολλά θα κριθούν ΚΑΙ απ το αυριανό ματς της Ξάνθης με τον Πλατανιά.

Εικόνα Harry red logic

Καλημέρα φίλε Άρη και αδέλφια Σύγγαυροι,
1.Έτσι ακριβώς παίζει η Μαφία και μάλιστα ηδονίζεται να ακούει τα θύματα της να σκούζουν γιατί έτσι σκορπάει τον τρόμο σε όλο το σύστημα, εκφοβίζει και κάμπτει συνειδήσεις η ακόμη και βιαιοπραγεί(π.χ Ζωγράφος, Κύρκος ...νιάου -νιάου)!Οχι βέβαια στον ανίκητο κόσμο του Θρύλου γιατί αυτός δεν μασάει!
2.Πρέπει όμως να φουσκώσει το ερυθρόλευκο τσουνάμι των 15 Ρίχτερ και να τους σαρώσει!
Ολα αυτά που γράφονται σε αυτον τον ιστότοπο- την "ερυθρόλευκη φιλική Εταιρία", απο εξαίρετους σύγγαυρους,γνώστες της πραγματικότητας,με ορθή κρίση,μεγάλη οξυδέρκεια, πραγματικά υψηλότατου επιπέδου,όλη οι επιχειρηματολογία, τα τεκμήρια,οι αποχρώσες ενδείξεις ενοχής της Συμμορίας,πρέπει να γίνουν γνωστά στον Ελληνικό λαό που είναι σε μεγάλο ποσοστό παραπληροφορημένος η ανεπαρκώς ενημερωμένος!
3.Με δεδομένο, οτι διαστρεβλώνουν συστηματικά την αλήθεια, οι μισθοφόροι Αρδακες και τα βοθρόκαναλα των εξυγιαντών,πρέπεινα βρούμε άλλους αποτελεσματικούς τρόπους σωστής ενημέρωσης του τεράστιου ερυθρόλευκου κόσμου και πολύ ευρύτερα!Εδώ καλό είναι να να ακούσουμε ιδέες και προτάσεις απο τους Σύγγαυρους και ιδιαίτερα όσων γνωρίζουν καλύτερα τα μυστικά της επικοινωνίας.

Εικόνα apostolos gaganis

Λογικές προβλέψεις και βάσιμο το ερώτημα που θέτεις, μπρο...

Εικόνα aris belem

ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!! ΠΟΑ ΓΕΡΑ, ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΣΕΑΔ!! Δεν σε χάλασε πειραγμένο τσογλανάκι!
ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Ιβιτς:

""Βέβαια και παρακολουθούμε τους αντίπαλους με τους οποίους παίζουμε, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου. Θα ασχοληθώ περισσότερο με την ομάδα μου και αν η ομάδα μου δώσει αυτό που μπορεί να δώσει, εγώ δε φοβάμαι κανέναν αντίπαλο ιδιαίτερα στην Ελλάδα. "

Μπορεί κάποιος στην ομάδα να δείξει τη δήλωση αυτή στους παιχταραδες μας, ουτως ώστε να θιχτει ο ποδοσφαιρικός τους εγωισμός; Αυτό μόνον αρκεί.

Εικόνα apostolos gaganis

Αύριο κληρώνει...

Εικόνα MIKE.A

Επισις φιλοι μου μια απο τις αιτιες που γιγαντωθηκε εκει πανω ο μπουγατσας σε οπαδους ειναι ο Ολυμπιακος! Και εξηγω!
Εως περιπου το 1970 ο μπαουγκ και ο Αρης ειχανε σε αριθμο τους ιδιους οπαδους! Λιγο λιγωτερους ο Ηρακλης!
Επειδη ο μπαουγκ ητανε η πρωτη ομαδα της Θεσσαλονικης και γενικα της Β. Ελλαδας που κοντραρε τον Ολυμπιακο για πρωταθλημα (επι Γουλανδρη), και προπαντων ηταν η μονη ομαδα απο εκει πανω που επι 20 περιπου χρονια τον κερδιζε αντιθετα απο Αρη και Ηρακλη, γινωτανε μια γιορτη στην πολη καο αυτο ειχε σαν αποτελεσμα οι καινουργιες γενεες αντι για Αρης και Ηρακλης να γινουνε μπαουγκ! Γιατι κακα τα ψεματα αυτες οι γενεες με μια απο τις 3 θα πηγαινανε! Λιγες ητανε οι εξαιρεσεις που γινανε ΑΕΚ κατα πρωτο λογω και ΟΣΦΠ - ΠΑΟ κατα δευτερο!
Οι αλλη αιτια επισις ητανε οτι ητανε η μονη ομαδα απο εκει πανω που απο την δεκαετια του 70 πηρε 2 τιτλους και 4 κυπελα, σε αντιθεση απο τους αλλους δυο που μονο ο Ηρακλης πηρε 1 κυπελο! Για αυτο τα βορειοελλαδιτικα παιδακια γινανε τα περισσοτερα μπαουγκ! Αλλο τωρα βεβαια το τι λενε οι μπουγατσες οτι δεν εγιναν μπαουγκ για τους τιτλους! Να τους ρωτησωμε τοτε γιατι δεν εγιναν οι περισσοτεροι Αρης και Ηρακλης! Και το πιστευουνε μαλιστα!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστό σε βρίσκω. Καλή ανατομική...

Εικόνα Ποσειδωνία

Το αθλητικό παιχνίδι είναι μια σύγκρουση αντιπάλων και έχει "συγγένεια" με την έννοια του πολέμου. Δεν ενώνει τους ανθρώπους. Τους διχάζει και μπορεί να τους φέρει στα πρόθυρα της σύγκρουσης. Τους "φορτίζει" μέχρι του σημείου να τους οχλοποιεί και να τους παραδίδει στην εξουσία προς εκμετάλλευση.
Σπάνια στη Β.Ελλάδα εκλέχτηκε πολιτικός που προεκλογικά δεν έβρισε την Αθήνα ή τον Ολυμπιακό.Έχει καλλιεργηθεί ένας ψεύτικος μύθος και για το ένα και για το άλλο. Ούτε η Αθήνα φταίει,ούτε ο Ολυμπιακός. Απλά εκεί χτίζουν καριέρα κάποιοι πολιτικοί και τελευταία κάποιοι «δημοσιογράφοι» που πουλάνε λεονταρισμούς στις εφημερίδες τους, μπας και πουλήσουν κανένα φύλλο παραπάνω ή πάρουν καμιά χρηματοδότηση από Οργανισμό. Οι οργανισμοί θα τους …ανταμείψουν στο τέλος του έτους που δίνονται οι χορηγίες,ανάλογα με το πόσο αντιολυμπιακά ήταν τα πρωτοσέλιδά τους.
Αυτό όμως δηλητηριάζει τους κατοίκους όλης της Β.Ελλάδας και κάποτε η ελληνική Δικαιοσύνη θα έπρεπε να ασχοληθεί.Ο κ.Βασιλειάδης που ευαισθητοποιήθηκε με το υβριστικό πανό του Καυταντζογλείου,μήπως θα έπρεπε να δείξει κάποια ευαισθησία και στα πρωτοσέλιδα μίσους που ξερνάνε κάποιες εφημερίδες;
Υστερογραφικά ήθελα να πω, πως το μίσος του ΠΑΟΚ εναντίον του Ολυμπιακού κάποιοι το καλλιέργησαν σκόπιμα,από την εποχή της Δικτατορίας του αρχιβάζελου Ασλανίδη. Και δεν είναι τυχαίο που ενώ ο ΠΑΟΚ δημιουργεί επεισόδια σε αγώνες με τον Ολυμπιακό και τιμωρείται,ευνοημένος είναι πάντα ο Παναθηναϊκός και χαμένος είναι ο ΠΑΟΚ.
Το θέμα είναι όμως μεγάλο και θα επανέλθουμε…

Εικόνα Harry red logic

Σύγαυροι μήπως το Ροστόφ ξύπνησε και κατάλαβε την πανουργία του Τουίτη και την δολιότητα του νιουρίδη?
Όλες οι συμμαχίες κτίζονται πάνω στα συμφέροντα και διαλύονται όταν αυτά συγκρούονται...
Ποιός ξέρει που πάει η κινούμενη άμμος της συμμαχίας των εξυγιαντών?
Βέβαια ρόλο παίζει και η παρέα του μεγάλου Μαέστρου ...του λάτρη του Μαδούρο...